DEATHSTARS OFFICIAL FORUM

Welcome to the burning ballrooms of Deathstars
It is currently Sat May 18, 2013 3:24 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 136  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 17, 2008 1:27 pm 
Junkie
 WWW  Profile

BloodyMoon wrote:
@Marcsi: Milyen buliról van szó?

Depeche Mode klub. Filterben, ami 1ébként fogalmam sincs hol van.XD hnap is lesz DM klub, de én a 25.-eire gondoltam inkább...

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 11:14 am 
Beginner
 Profile

Köszönöm szépen! Én is nagyon szeretem ezt az új, lila színt. Ez a festék most sokkal jobb. Már ötször mostam hajat és még mindig erősen tartja magát. :)

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 3:48 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Linda, én már ezerszer meg akartam kérdezni, csak vhogy sosem jutottam el idáig :lol: , h honnét szerzed te ezeket narancssárga/piros/lila/etc. festékeket? :shock: én még fodrászüzletben sem kaptam semmi ilyesmit. pedig mennyit hajszoltam én is a lilát... :roll: aztán végül mégis olyanall festettem be, ami pár mosást bír ki, de a biztonság kedvéért azért minden mosás után festettem. :lol:
végülis mostmár valszeg marad a szőke hajam egy jóideig, de azért érdekelne....

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 10:25 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Na ja én is ezt akartam kérdezni hogy milyen festéket használsz. Habár nem tudom mire mennék vele, mert hiába szeretnék vmi extrmém hajszínt vagy melírt nem lehet ugye, mert az esetleges leendő munkahelyen nem biztos hogy örülnének neki.

Egyébként nekem ajánlottak már Alphaparf-ot és a Manic Panic termékcsaládot is.

(az Alphaparf-ból ki is próbáltam a sötétkéket...hát lószar se látszott belőle. Tökre mintha kékes fekete lett volna a hajam.(

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 22, 2008 10:34 am 
Beginner
 Profile

Az csak természetes, hogy segítek!
Én a festékeimet/hajszínezőimet Fodrászkellék Szaküzletből vásárolom. Van a Jean's Color márka, aminek az Alphaparf termékcsaládja van illetve a Crazy Color márka, aminek szintén rengeteg extrém színe van. Kísérletezni kell! Több lilájuk is van, ha valami nem tetszik vagy nem elég tartós, keverd valami mással (bordóval vagy másik lilával esetleg pirossal vagy ciklámennel). De minden ilyen érdekes szín előtt TELJESEN le kell szőkíteni a hajat, különben semmit sem ér. Utána meg elég mindig csak a tövét leszivatni, és arra ráfesteni.
A Crazy Color levendula színe például be sem fogta a hajamat, egy mosás után kijött, de amikor a maradékot összekevertem a Crazy Color ciklámenjével valami eszméletlen színe lett a hajamnak, és tartós is volt.

Egy szomorú hír viszont van: Minden márka visszavonta a kék illetve zöld színezékeket és festékeket. Csak akkor lehet kapni, ha egy adott boltban még volt raktáron. :(

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 24, 2008 11:22 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Köszi szépen Linda! ^^ felírom vhova a márkákat, még szükség lehet rá, amikor legközelebb belém üt vmi, és kitalálom h én most (megint) hupilila hajat akarok. :lol:
(bár párszor már a piros is megfordult a fejemben.)

Post subject:
PostPosted: Fri Jul 25, 2008 11:41 am 
Junkie
 WWW  Profile

Marcsi úgy magunk közt legyen mondva neked a szőke és a lilás változat nagyon jól állt. Nem hinném, hogy a piros jó ötlet lenne :roll:
De ez csak az én véleményem

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 28, 2008 8:38 am 
Beginner
 Profile

Próba szerencse...
Amikor először eldöntöttem, hogy pirosra festem a hajam, én sem voltam biztos benne. Ki kell próbálni, ha meg nem tetszik, akkor gyorsan kimosod háromszor-négyszer alaposan, és máris pink lesz. :)

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 8:01 am 
Junkie
 WWW  Profile

naa azér pink nem kell. :lol: sztem is próba szerencse, csak utána ha mégse, kéne megint egy nagy adag hidrogén... de végülis én hajamnak már mind1, már meg se kottyan neki a hidrogén... tulképpen sztem már nem is él, de semennyire sem, úgyh tényleg totál mind1 mit csinálok vele. :lol:

btw, kb. 2 hete levágtam.XD legalább nem kell rá 2 doboz festék, elég 1 is...XD

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 8:57 am 
Beginner
 Profile

Miért? Jeffree Starrnak is geci jól áll a rózsaszín. :) Ha meg a fakuló rózsaszínre rádobsz egy másik színezőt, akkor még sirályabb lehet.

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 9:46 am 
Junkie
 WWW  Profile

azzal nem vitatkozok, tényleg jól áll neki. de magamon rózsaszín bármit is nehezen tudok elképzelni.XD ha egyszer pirosra festeném, úgyis vhogy kihoznám belőle h jó legyen... max addig szenvednék vele, míg olyat ki nem találok h megfelel. v lehet h akkor vmi bordó-lilát hoznék ki belőle, v nemtom...XD

nah, más: ti ismertek ilyen-olyan koncertszervezőket, nem? (promoter, meg faszomtudja mi is..) Eszti te vki ilyet ismesz, egyszer mondtad...nem? Reflexion koncerthez kéne. még nem most, csak vmikor a jövőben. naa..?

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 12:05 pm 
Junkie
 WWW  Profile

vevő lennék a dologra és igen ismerek ilyen embert

Szerintem a Gothicára beszervezhetőek lennének, márha lesz Gothica, mert nem hallottam róla semmit még.

Mondjuk nem tom, hogy mi lett Kristóffal is. Írok neki, ő meg cseszik válaszolni. Biztos elfoglalt.

Post subject:
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 7:29 am 
Junkie
 WWW  Profile

ok, köszi, az jó lenne h vevő lennél. ^^ csak az a gáz, h egyelőre azzal még nem lehet számolni h hova mikor lennének beszervezhetők, mert még nincsenek európai turnéik sajonos, csak Finno. meg Oroszo.-ban már koncerteztek. de sztem, meg mások szerint is, azért előbb utóbb már esedékes lenne menni vhova, mert ismertségben mondjuk olyan szintre mint pl. Negative sztem már nemsokára elérnek (legalábbis reméljük). szal még nem kéne szervezni, csak jólenne, ha lenne vmi szervezőember kilátásban, aki hajlana rá, és ha odakerül a sor, lehetne rá számítani. úgyh megemlíthetnéd vki ilyennek. XD
meg most 2008-ban, nemrég jött ki a 2. albumuk, és ez valszeg lendít egyet a dolgon.
Mikko is azt írta h szivesen mennének már más országokba is, csak még nincs kilátásban h mikor.

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 03, 2008 10:27 am 
Junkie
 WWW  Profile

Marcsi drága...nagyon jól áll a hajad, ha azon a képen amit postoltál már az új séród van :lol:

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 03, 2008 8:06 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Eszti drága, nem az új az még, de köszi. <3 viszont nem állt tőle távol, bnőm pont azt mondta h azokon a képeken olyan mint amilyen most, levágva, mert úgy látszik rajtuk mintha rövid volna. de tényleg vhogy úgy néz ki most, kb. olyan hosszúságú is.

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 136  Next

All times are UTC + 1 hour