DEATHSTARS OFFICIAL FORUM

Welcome to the burning ballrooms of Deathstars
It is currently Wed Jun 19, 2013 8:53 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 136  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 6:05 pm 
Junkie
 WWW  Profile

nem értem én ezt a csajt...mi baja van? :?
Önjelölt moderátor lett vagy mi a szar??? utálom ám én az ilyet nagyon.
Sehol sincsen meghatározva hogy kitől és mit kérdezz...csak az hogy ne legyen túl személyes...Meg ha annak is találják a kérdésed max nem válaszolnak rá.

Utálom az ilyen fontoskodó libákat :roll: :evil:
Ti nem?

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 6:07 pm 
Light user
 Profile

Engem nem tud érdekelni... senki és semmi ilyen. Jobb mintha felidegelném magam rajta :wink:

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 6:10 pm 
Junkie
 WWW  Profile

bazmeeeg... ez a csajszi SE nem admin, SE nem mod (mivel azok csak a bandatagok), SE senki akinek bármi joga lenne megmondani h mit kérdezhetsz és mit nem, vagy bíráskodni bármelyik más user felett. legjobb tudomásom szerint arra vannak az adminok h ezt megtegyék. :roll:
ez csak 1 beképzelt kis p*csa aki azt hiszi h ő azért van itt h jólmegmondja a tutit. de néha már faszkivan vele.
nem azt mondom, userek is szólhatnak 1másnak ha vmi szerintük nem úgy van ahogy lenni kéne (sőt, ez teljesen normális dolog), de h már 1esek azt hiszik h bárkit kioszthatnak mert ők már X ezer post felett vannak, ráadásul teljesen ok nélkül, ez már kicsit nekem sok.
1ébként a kérdezős részben sztem bárki megkérdezhet majdnem bármit amire kiváncsi (amíg az valóban kérdés, és nem off), és ha vmi mégis nagyon nem odavaló, akkor majd szól az admin..(v esetleg vmelyik bandatag ha úgy látja jónak).. pff...

Last edited by the.subjective on Mon Feb 25, 2008 6:28 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 6:12 pm 
Junkie
 WWW  Profile

hát énmeg nagyon fel tudom magam húzni ilyenen... tom h jobb lenne ha nem tenném, de.... can't help it :roll:

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 6:23 pm 
Junkie
 WWW  Profile

úgy látom nem vok egyedül az érzéseimmel....engem is qvára fel tud húzni....mondjuk most van más is ami idegesít, ez már csak az utolsó löket volt ahhoz hogy tombolni kezdjek... :evil:
áááá hogy ez mekkora egy faszkalap....már elnézést , de kikívánkozik belőlem....semmi joga nem volt hozzá hogy letermetsen...na és akkor mi van ha megkérdezel ilyeneket a bandatagoktól, mert te nem egy nem tom hanyadrangú kis picsától akarod tudni, aki ki tudja mit ért meg meg mit nem a videóból, hanem mondjuk attól aki teszem azt szerepelt is benne...áááá

mingyá nekiállok törni zúzni.... :evil:

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 6:38 pm 
Junkie
 WWW  Profile

hehe... most lehet azt kéne írni h nyugi, ne idegeskedj.... de én ilyet nem szoktam mondani, mer ha felcseszi vmi az agyam, nekem is az a legjobb ha átkozódok 1 negyed óráig minimum és bárki hozzámszól azt lenyelem keresztben... :lol: szal ismerős...XD

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 6:47 pm 
Light user
 Profile

Heh... nekem épp a családom ment az idegeimre, de vhogy ahogy elolvastam hogy dühöngtök jobb kedvem lett XD
És még mindig ott tartok h Bone írt nekem... :lol:

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 7:44 pm 
Addicted
 WWW  Profile

BloodyMoon wrote:
Utálom az ilyen fontoskodó libákat :roll: :evil:
Ti nem?

szerintem ismeretes a véleményem számodra :lol:

remélem az én kérdésemre is jól beszól majd vki vmit xD

én amúgy azt a mentalitását utálom borzasztóan pár embernek ezen a fórumon hogy "igen, mi ISMERJÜK a bandát és qrvajóban vagyunk velük, de Ti, kis senkik nem tudhattok semmit bezzeg mi kurvára istenek és felsőbbrendűek vagyunk..."
meg a fanfiction topicban is állandóan megy a fikázás h mennyire okádék szarokat írnak az emberek, közbe meg állandóan azokat olvassák...bazdmeg ez olyan mint a Tokio Hotel...utálom, nem hallgatom. pont. egyébként meg elolvastam az egyik Skinnyset és szerintem iszonyat jó lett...még Skinny is írta h mennyire teccett neki és mondják már meg ki írta...de persze ezek után úgy emlegették fel h röhögött rajta...utálom ezt...meg amikor a Skinny topicban magyaráztunk a pálinkáról h mennyire imádták akkoris beszólt vmelyik hogy nekik aztán tökmind1 honnan jön a pia mert úgyis megisszák...ez az ilyen "nehogy már azt képzeljétek hogy leereszkednek a szintetekre kispicsák, ne ringassátok illúziókba magatokat..."

köszöntem. ennyit akartam.

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 8:10 pm 
Junkie
 WWW  Profile

^ :lol: na erről beszéltem én. milyen jó is az embernek agyonszidni azokat az átkozott idióta szemét faszfej köcsög barmokat akiket éppen abban a pillanatban utál. XD

jah, Sixx.. ő mindigis ilyen volt. de vannak itt sokkal rosszabbak is, hidd el. :roll:
amúgy sztem ez minden fórumon így van, kivétel nélkül. az X 000 post-os meg nemtomhányéve tag userek és a nem olyan 'hardcore' fórumosok között mindigis szakadékok tátongtak, és fognak is tátongani. íratlan szabály. :roll:

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 8:24 pm 
Addicted
 WWW  Profile

akkor ezek szerint nagy a szakadék Közted és köztem a Negative fórumon :lol: :lol: :lol:

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 8:27 pm 
Light user
 Profile

Most így My Dying Bride-ot hallgatva, meg ezt olvasva annyira elszomorodtam, nem is tudom miért :(

De amúgy nem hiszem hogy mindenhol így lenne, például nemtom ismeritek-e a Cherubion fantasy könyveket... van az íróknak egy fóruma, ahová lassan 3/4 éve irogatok, és ottt például már anno is nagyon kedvesen fogadtak, mind engem mind másokat, hihetetlen jó közösség, az írók teljesen közvetlenek meg minden :) Csakhogy legyen ellenpélda is :lol:

És az a skinny-s fanfic ami annyira tetszett neki az mi volt vki meg tudná mondani? :roll:

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 8:36 pm 
Addicted
 WWW  Profile

Aloysia wrote:
És az a skinny-s fanfic ami annyira tetszett neki az mi volt vki meg tudná mondani? :roll:

csak nem Te írtad? xD

itt van amúgy, Deathstars mappa, fejezetenként van felosztva:

http://www.quizilla.com/users/epimethiusxisxdead/stuff/

nekem kurvára teccett bár ahogy néztem nincs befejezve...
de valahogy nagyon bele tudtam képzelni magamat a csaj helyébe...vajon mért... :P

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 8:37 pm 
Junkie
 WWW  Profile

soulonfire wrote:
akkor ezek szerint nagy a szakadék Közted és köztem a Negative fórumon :lol: :lol: :lol:

jóóvan, de most ilyenre nem értettem. a zkarok saját fórumaira gondoltam, a nemzetközi fórumokra. :P :lol: :lol: (mer nekünk ott mennyi rengeteg regisztrált tagunk van ám! :lol: ja, és abból mennyi az aktív... :lol: )
ja lehet h csak én tapasztalom mindehol ezt, Metal, Apocalyptica, Reflexion... fórumok. elvileg Ngt fórumon is ottvok, csak épp szökőévente 1szer nézek arrafelé (pont szökőév van, és pont tegnap ott is vtam 8) a Gabi kérésére :lol: ), szal azt nemtom ott h van (vmi azt súgja h ottis így).

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 8:39 pm 
Addicted
 WWW  Profile

the.subjective wrote:
soulonfire wrote:

jóóvan, de most ilyenre nem értettem. a zkarok saját fórumaira gondoltam, a nemzetközi fórumokra. :P :lol: :lol: (mer nekünk ott mennyi rengeteg regisztrált tagunk van ám! :lol: ja, és abból mennyi az aktív... :lol: )
ja lehet h csak én tapasztalom mindehol ezt, Metal, Apocalyptica, Reflexion... fórumok. elvileg Ngt fórumon is ottvok, csak épp szökőévente 1szer nézek arrafelé (pont szökőév van, és pont tegnap ott is vtam 8) a Gabi kérésére :lol: ), szal azt nemtom ott h van (vmi azt súgja h ottis így).

ott azért előbb-utóbb befogadnak az emberek 100-200 post után ha jó arc vagy...nekem vannak már ott spanjaim, szerintem nagyon aranyosak ott a csajok. a hivi Rasmus fórum még az, ahol detto ugyanaz megy mint itt... -.-

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 25, 2008 8:52 pm 
Junkie
 WWW  Profile

hát... akkor ez most itt kihívás. :lol:
nemtom.. én mióta ittvok, szeretek itt lenni. pedig tényleg vannak itt nemjófejek is, de mégis...
pedig mikor idejöttem még olyan se volt h vkit ismertem vna. a magyar topic is olyan halott volt. :roll: ittvolt a Szabina, aki néha irogatott, meg 1 csávó, akit anno még ld-ről ismertem olyan kb. 'látásból', vele baromkodtunk, ja meg eewalina, aztán ennyi. :lol: úgyh akkor nem nagyon tudtam mást tenni mint h írtam a többi topicba. aztán már megszoktam...

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 136  Next

All times are UTC + 1 hour