DEATHSTARS OFFICIAL FORUM

Welcome to the burning ballrooms of Deathstars
It is currently Thu May 23, 2013 6:16 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 136  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 01, 2008 3:42 pm 
Light user
 Profile

Ez a Wet Lips milyen banda?

http://www.deol.hu/main.php?c=12890 Ilyet kitalálni... :evil: :x :shock: :o

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 01, 2008 5:39 pm 
Addicted
 WWW  Profile

Aloysia wrote:
Ez a Wet Lips milyen banda?

http://www.deol.hu/main.php?c=12890 Ilyet kitalálni... :evil: :x :shock: :o

hát ez elég nagy szopás XD

hogy milyen a Wet Lips? szexiiii ^^ és a zenéjük eléggé a Deathstarsra emlékeztet <3

http://www.youtube.com/watch?v=EM6b1a1iBBA

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 01, 2008 5:41 pm 
Light user
 Profile

OMG ez a hang... <3

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 01, 2008 10:21 pm 
Addicted
 WWW  Profile

Aloysia wrote:
OMG ez a hang... <3

semmi ilyen jellegű megnyilvánulást nem szeretnék hallani, de ha mégis, akkorsem szívecskékkel párosítva :lol:

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 11:19 am 
Beginner
 Profile

Nem habozok, nem kertelek, elmondom úgy ahogy van: Teljes megdöbbenésünkre, a Johnny most hétvégén kiszállt a Drugzone-ból. Le vagyunk sújtva és nem is értjük ezt az egészet. Valószínűleg elveszítette önmagában is, és a zenekarban is a bizalmat és a hitet, és kicsit megzakkant. Mivel minden alkalommal más indokot mondott, nem tudjuk azt, hogy mi a teljes igazság, bár úgy éreztük ezt legalább megérdemeljük. Ne kérdezzetek engem erről az egészről, mert igazából azt sem tudom, hogy mi van. Egyszerre vagyok bánatos, szomorkás és rohadtul dühös! Ha van kérdésetek, akkor azt a Johnny-nak tegyétek fel, hátha kaptok érdemleges választ.

http://www.myspace.com/johnny_ian

johnny_drugzone@yahoo.com

http://johnnydrugzone.buzznet.com/user/

A zenekar Johnny nélkül kezdte, és tudtuk nagyon jól, hogy könnyen rábaszhatunk, ha felveszünk egy külsőst... Meg is történt. Tehát, jelenleg a Drugzone megmaradt 'kemény magjával' úgy döntöttünk, hogy nem veszünk be újabb tagot, hanem a kütyüről fog menni a basszus. Így volt a zenekar alakulásánál is, és most újra az lesz. Lehet, hogy még egy-két koncert erejéig kisegít minket, de utána megy a saját útjára. (Talán ti ki tudjátok húzni belőle a valódi okot.)

Szóval a kérdésetekre a válasz: nem megyünk mi sehová egy jó darabig... :(((( Elszállt a kedvünk.

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 6:16 pm 
Beginner
 Profile

:shock:
Mivel nem ismerlek titeket olyan közelről, őszintén bevallom h. nem haragszom a Johnny-ra, biztos megvoltak a maga okai... De akkoris, ez a helyzet olyan 'basszameg' :?

Én nagyon szurkolok, ne adjátok fel, kár lenne :)

A gép-basszussal meg - bár nyilván nem pótolja az embert, aki eddig ott állt a színpadon - semmi gáz... Aztán meg ki tudja, hátha majd egy tök váratlan helyen ráakadtok 'az igazi basszerosra', mint ahogy pl. a Deathstars is fölszedte Catet a kocsmából :P

I'm getting higher

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 9:28 am 
Junkie
 WWW  Profile

üdv mindenki! visszatértem. =)
na, hát én nagyon nagyon nem vagyok képbe mi megy itt mert 1000 éve nem néztem errefelé (hiányoztatok is ám =( meg a fórum meg minden ), de MOSTMÁR VÉGRE SZABAD VAGYOK!!!!! WOOHOOOOO!! nincs is jobb érzés mint ez a felszabadultság, végetért a rabszolgasorsom, se kötelességek, se koránkelés, se mindennapi harc a túlélésért, mert LEÉRETTSÉGIZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!
NA KI A KIRÁLY?! XD

apropó, ha már a ki a király?-nál tartunk, jön-e vki Sziget 0. nap Iron Maidenre?? nincs kivel mennem... =((

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 9:01 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Szia Marcsi! :D

Régen láttunk már errefelé. Grat az érettségihez.
Irigyellek ám amiért nincsenek kötelezettségeid :roll:
Sajna Szigetre idén nem megyek, mert számomra nem vonzó az idei kínálat. Plussz ha minden jól megy addigra dolgozó nő leszek. :lol:

Jut eszembe. Nem tudnál vmi infót szerezni erről?
http://www.last.fm/event/541898
konkrétan az érdekelne minket, hogy hol és mennyiért lehet jegyet venni rá
ehhez kapcsolódik a másik kérdés: nem akarsz jönni erre?

Jah meg HáBéval elkezdtük szervezni a június 28-ai trinec-i kiruccanást, és hát erre is szívesen beszerveznénk :lol: meg persze mindenki mást, akit érdekel a dolog :D

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 9:12 pm 
Junkie
 WWW  Profile

köszi a grat. ^^

m1ünk. sztem HB is. bár 1000 éve nem vtam a Ngt fórumon h megnézzem a többiek közül kik jönnek, de tuti m1ünk páran. majd keresek infokat, de HB sztem már sokat tudhat róla. =) de szerzek infokat hnapra igérem.

most nem nagyon értem miféle ez a trinec-i kiruccanás, de engem mostmár bárhova beszervezhettek. nincs semmi dolgom, szal magam is azon vagyok h végre össze tudjak szervezni vmi normális programokat az elkövetkező időkre.
szal mindenhova m1ek, mindent csinálok, ami csak van, szóljatok. semmiből se akarok kimaradni. :D

én meg még Apocalyplicára is akarok menni, és az tuti nem az 1. napon lesz, szal 2 nem 1más utáni napon menni nemtom h oldom meg, mert ottaludni nemakarok de majd csak lesz vhogy. akkor továbbra is keresem a partnert min2 koncertre.

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 9:46 pm 
Junkie
 WWW  Profile

hát a június 28-ai kiruccanás az a Deathstars koncer Csehországban :lol:

HáBé sem tud többet az augusztusi dologról sajnos, úgyhogy most minden bizalmunk benned van :D

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 11:28 pm 
Addicted
 WWW  Profile

hiányoztál MARCSIKAAAAAAA!!!! ^^

Linda: lehet már kicsit többet tudni a Johnny dologról? vagy még mindig nem mondott semmit?

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 05, 2008 10:29 am 
Beginner
 Profile

Anna, nem tudok jelenleg erről beszélni.... Túlságosan bánatos és egyben dühös vagyok. Jelenlegi állapotomban legszívesebben fognám a Johnny-t, összegyűrném, megrugdosnám és még le is köpném a végén...

A http://gportal.hu/drugzone oldal vendégkönyvébe leírtam mindent, amit szerettem volna.... Most egy darabig nem kívánok erről a témáról beszélni.

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 05, 2008 10:47 am 
Addicted
 WWW  Profile

jólvan Drága, sorry, nem mondom többet. azt azért tudd, hogy mi ugyanúgy Mellettetek állunk <3

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 05, 2008 1:19 pm 
Junkie
 WWW  Profile

soulonfire wrote:
hiányoztál MARCSIKAAAAAAA!!!! ^^

Te is hiányoztál, de nem lehetne ...KA nélkül? :lol: így csak még kisebbnek érzem magam mint amilyen vagyok... :lol: :P

jahh, hogy a Třinec az DS koncert lesz! ahhaaa, már értem! :lol: jólvanna, nem nézegettem én mostanában az upcoming shows-t, mert hát ide úgyse jönnek... meg nem is értem rá mert úgy kellett tennem mintha érettségire tanulnék és ezért nem ücsörögtem itt a gép előtt. :lol:

najó, már tényleg mindjárt szerzek infokat, már kezdem is

edit: hé ez itt mit jelent??! :shock: az oldal fórumján írta vki:

"Flinch and Negative are actually playing in Hämeenlinna, Finland, the exact same day."

ugye nem azt h nem lesz Negative? :?

na mind1, 69 eyes miatt is elmennék.

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 05, 2008 5:44 pm 
Light user
 Profile

BloodyMoon wrote:
Jut eszembe. Nem tudnál vmi infót szerezni erről?
http://www.last.fm/event/541898
konkrétan az érdekelne minket, hogy hol és mennyiért lehet jegyet venni rá
ehhez kapcsolódik a másik kérdés: nem akarsz jönni erre?

Hú ez nagyon jól hangzik :D És kivételesen még itthon is leszek, mert szerintem Hegyaljára nem tudok majd menni :(

Marcsi grat a leérettségizéshez :) Nekem még egy kőkemény hét hátravan, min 2-3 féléves ismétéses tzvel, és minden beszámít az évvégi jegybe... 13-án osztályzókonferencia, de kedves tőlük... :evil:

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 136  Next

All times are UTC + 1 hour