DEATHSTARS OFFICIAL FORUM

Welcome to the burning ballrooms of Deathstars
It is currently Fri May 24, 2013 4:20 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 136  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 06, 2008 10:18 am 
Junkie
 WWW  Profile

mindjárt bemeek az utazási irodába érdeklődni a Pozsonyi Finfest jegyekről.
de láttátok h 69 eyes jön Hegyaljára. nem jöttök?? Aloysia, kár h te nem tudsz jönni... :(

Last edited by the.subjective on Fri Jun 06, 2008 2:50 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Fri Jun 06, 2008 2:46 pm 
Junkie
 WWW  Profile

vtam 2 utazási irodában, 1ikben azt mondták h a ticketportal biztos h nem árusít erre jegyeket. a másikban is azt mondták h ők nem találnak róla semmilyen infót. sztem valszeg még nem is árulnak rá jegyeket ezexerint. meg én a neten se találtam sehol semmit... :roll:

hé, és a Třinec-re honnét mikor mennyiért veszünk jegyeket? és hogyan/merre m1ünk?

Hegyaljára vki? :lol: júl.12.

Post subject:
PostPosted: Fri Jun 06, 2008 9:25 pm 
Light user
 Profile

Marcsi: hát én lehet XD Mert vagy ez, vagy Rockmaraton, vagy mindkettő... de asszem egyik se, ha a szüleimen múlik :lol:
Meeg vmikor megyek Angliába inglist gyakorolni, 2 hét júliusban, de h mikor passz :lol: (nyári szünet: 10 hét. Én külföldön: 5 hét. Mielőtt kijelentitek h nem sajnáltok, ebből 3 hét családdal lesz, egy kettesben nagyimmal, akit azóta kiráz a hideg, h véletlen megemlítettem, hogy volt már h ittam 1-1 tequilát XD )

Amúúgy, ma voltam Pesten. Egy élmény volt :lol: Végeztünk a Francia Intézettel (olyan izgalmas volt mint a neve kb...) majd a Bodies kiállítással (csak 2en jöttek ki sokkolva a preparált testektől XD ) ok, gó westend, de a társaság fele nem akar bemenni, menjünk igyunk valamit :D És erre visszajön hozzánk a tanárunk h na, ő se megy westendbe, majd velünk lesz... hát basszameg, nem ittunk semmit :( :lol:
De itthon bepótoltuk, és le lettem szidva h milyen későn (mármint fél 10kor) jöttem haza :lol: Ilyen szüleim is csak nekem vannak :lol:

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 8:52 am 
Beginner
 Profile

És arról hallottatok már, hogy télen jön Magyarországra a Wednesday 13? :)

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 1:08 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Aloysia wrote:
Marcsi: hát én lehet XD

helyes helyes, csak lehessen is.XD ugyan még énse mondom biztosra...
de Hegyalja az akkor, ha Pozsonyba nem jön Ngt. és azt mondják h akkor Ngt vhol máshol fog fellépni, szal nyilván nem tudnak 1szerre 2 helyen lenni. és akkor nem mek Pozsonyba, hanem Hegyaljára. de hát még semmi se biztos. mert úgyis akkor csak 69 eyes miatt mennék, és az lesz mind a 2 helyen, úgyh akkor már inkább Hegyalja.

mi is akarunk menni bodies-ra bnőmmel. és milyen? teccett? leginkább bnőm akar mondjuk, de azért énis kiváncsi lennék rá.

W13 jön? nekem ez új. na ki jön? :lol:

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 1:33 pm 
Beginner
 Profile

Aloysia wrote:
De itthon bepótoltuk, és le lettem szidva h milyen későn (mármint fél 10kor) jöttem haza :lol: Ilyen szüleim is csak nekem vannak :lol:

Ha ez megnyugtat, az enyémek se sokkal jobbak :? És perpill sajna csak halvány reményem van a szabadulásra, bár igyekszem megragadni...

Wed 13 meg jól hangzik, bár ennyire előre én nem tervezek semmit :lol:

I'm getting higher

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 2:23 pm 
Light user
 Profile

Wed 13 jól hangzik :D Nekem egyetlen határozott koncerttervem 12. 09. Cradle of Filth, szal nem mondanám, hogy nem tervezek előre :lol::lol:

Bodies. Szerintem érdekes volt, és jól is volt megcsinálva; persze kérdés, ki mennyire bírja az ilyet, volt aki nagyon kiakadt például a preparált embriókon. Látványos volt, mindenről voltak preparátumok, például volt cigis tüdő :lol: (nagyon meghatott mindenkit, a csoport fele amint kimentünk rágyújtott :lol: ) meg a végén volt olyan hogy meg lehetett fogni egy emberi agydarabot és egy májat is... De mondjuk szerintem a teljes árú jegyet azt nem nagyon éri meg... mi 1500-ért mentünk be mint iskolai csoport, de amúgy asszem 3000 körül van hétközben egy jegy, hétvégén 4000....

Edit: Eevalina, te hány éves vagy? És részvét a szülőkért; apám nekem most találta ki a szesztilalom hallatán, h téll, ez naaagyooon káros, és lehet többet nem is enged el a városba 10 után, mert nem ok... na kössz... :?

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 4:01 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Aloysia wrote:
És részvét a szülőkért; apám nekem most találta ki a szesztilalom hallatán, h téll, ez naaagyooon káros, és lehet többet nem is enged el a városba 10 után, mert nem ok... na kössz... :?

ugyan nemtom hány éves vagy, de amíg 3szor nem próbálsz meg kilógni az ablakon át, 10szer nem csinálod h nem beszélsz vele 1 hétig, 15ször nem vágod az orrára a szobád ajtaját, és legalább 1szer nem csinálod h délután lelépsz szó nélkül és nem mész haza legalább másnap délutánig, addig ez nem is fog megváltozni. max. majd 18 éves korodban. és ha eltűröd a büntetést, akkor másodszor is megbüntetnek, meg harmadszor is. ha nem tehetsz mást mint h eltűröd, akkor megbosszulhatod vmi másban. ja hogy azt a szüleiddel nem lehet? hát veled lehet?
na ennyi bővel elég is az én jótanácsaimból. még sok is. :lol: 1ébként soxerencsét a túléléshez. az 1 olyan dolog amiért napról napra kell megküzdenie az embernek magának. mert senki más nem fogja megtenni helyette. sajnos. *sigh*

aham, 3300 Ft 7köznap. azért egyefene, 1szer kidobom rá a pénzt, ha már körbejárja a válágot ez a cucc. :lol:

COF-ről se tudtam még. akkor oda is m1ek. :lol: vhogy úgy érzem most hirtelen a nyakamba szakadt 1 csomó jó koncert. meg akkor már ez a 2 is tervbe van véve télre. aztán kitudja mi lesz. ősszel vettem jegyet Sonata A-ra meg Apocalypticára, kórházba kerültem, nem mehettem el 1ikre sem. SA jegyet eladtam, Apo-t elajándékoztam. és még ugyanakkor terveztem Borgir-ra is menni, csak arra nem nagyon lett vna kivel, akik meg lettek vna, velük nem szívesen mentem vna. na asszem pontosan erre találták ki a LÚZER szót. :?

btw, Szigetre Apora vki? HB, Ngt fórumról nem jönnek vkik rá? igen, igazad van, megnézhetem magam is, de lusta vok :lol: :P ha te meg már úgyis arra jársz (gondolom)...*szépennéz*

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 8:46 pm 
Light user
 Profile

Micsoda jótanácsok Marcsi :lol:
De sajna itthon nem válnának be, és persze jön a korrekt válasz, hogy mégis ki fizeti a nyaralásom, a ruháim, meg igazából az estéim is, meg a zsebpénzem úgy ált... mintha üzleti alapon élnénk itthon, komolyan :lol:
Am kis piccike 16 vagyok :D

Ami meg az elengedést illeti: ha kitalálják hogy 10-ig engednek el, azért majd nem beszélek velük egy hétig, kimászom az ablakon, és napokig nem jövök majd haza :lol: De szerintem lesz annyi eszük hogy nem merik megcsinálni. Másik meg, hogy most hadd szokják meg hogy eljárkálok: anyám elv nem tud aludni ha nem vok itthon (-.-') ált 11-12 el vok engedve, koncertre azért tovább. És a családomon kívül mindenki szerint jól tudok érvelni, és még a hiszti is megy, így ált megkapom amit akarok :lol::lol:

Jahm, és Hegyaljára nem hiszem hogy megyek. 13-án reggel repülök Angliába elvileg :(:( Szal, remélem jön Ngt is arra a pozsonyi valamire, és el tudok menni, és látom ott a 69eyes-t :)

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 9:28 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Aloysia wrote:
és persze jön a korrekt válasz, hogy mégis ki fizeti a nyaralásom, a ruháim, meg igazából az estéim is, meg a zsebpénzem úgy ált...

kötelessége h eltartson. ha nem akar, minek csinált gyereket? mostmár késő bánat, gondolkodott vna hamarabb. nem tod elképzelni h én ezt a szöveget hányszor lenyomtam itthon. mert sajnos nekem is volt ilyenre szükségem. én is éreztem soxor h átlagnál rosszabb szülők jutottak nekem. és még most is, minden düh és harag nélkül is, azt kell h mondjam, ebben tényleg van igazság. :( de nembaj, senkinek sincs mindig mindenből a legjobb. :lol: (na nem mondom, tudom magamról h én olyan szülőkkel se jöttem vna ki, akik úgy kb. megütötték vna az átlagot. ennyire azért ismerem magamat.)

énis rem h jön Ngt. bár upcoming shows még nincs nekik fent az oldalukon augusztusig, így azt se értem honnét szedték 1esek h akkor 1 másik helyen lépnek fel...

de Eszti, v HB, gyertek már, mondjatok vmit h hogy lesz az a Třinec, v valami, ne hagyjatok már ki.... :lol:

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 8:47 am 
Beginner
 Profile

Aloysia wrote:
Edit: Eevalina, te hány éves vagy?

Augusztusban leszek 18, emellett most érettségizem, szóval nem vagyok már kiskölök :lol:

Egyébként a kiszökés nekem már rég eszembe jutott, mint alternatíva (pl. ált. isk. alsós korunkban azt tervezgettük egy barátnőmmel, hogy hogy szökünk el otthonról :lol: meg amúgy az is rögeszmém volt kiskoromban, h. tuti örökbefogadott gyerek vagyok, annyira nem hasonlítok a szüleimre se belsőleg, se külsőleg - persze aztán kiderült, h. ez nem igaz), csak az a baj, h. eddig mindig olyan helyen laktunk, meg most is olyanon lakunk, ahol ez kivitelezhetetlen... De sebaj, mint mondtam nyáron leszek 18, úgyhogy ezt a pár hónapot már kibírom ^^

I'm getting higher

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 4:38 pm 
Junkie
 WWW  Profile

eevalina wrote:
Augusztusban leszek 18, emellett most érettségizem, szóval nem vagyok már kiskölök :lol:

részvét az érettségiért. :lol: akkor mi idén 1 cipőben jár(t)unk. rem. sikeres lesz az érettségid. ^^

de örülnék ha én is 18 lennék augusztusban... de sajnos júl.-ban már 19. :( olyan kib*szás h nektek csak 8 év az általános, nekünk meg 9.... mármint nekünk kib*szás. :?

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 09, 2008 11:44 am 
Beginner
 Profile

Tudjátok, azt vettem észre, hogy a legnagyobb baj a szülőkkel az, hogy rohadtul elfelejtik azt, hogy ők is voltak fiatalok vagy a másik, hogy ők fiatalon nem igazán csináltak semmit. Nista buli, nista pasizás/nőzés, nista szórakozás, ezért azt hiszik, hogy az ő gyerekeik sem igénylik az ilyesmit.

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 09, 2008 11:56 am 
Addicted
 WWW  Profile

tudod mi a durva ebben Linda?

hogy az én szüleim TÉNYLEG nem jártak se koncertre, se bebaszós buliba, apámnak anyám az első és utolsó nője és fordítva...tehát így kb SEMMIT nem csináltak abból amit én most, nem is éltek igazán. bár nekik más a szórakozás mint nekem...de attól még ezt el lehetne fogadni. szerintem.

szóval ezek után nem tudom hogy sikerültem ilyenre, biztos a postás... :lol:

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 09, 2008 12:07 pm 
Light user
 Profile

Hát, nekem azért apámnak volt pár bulija, és azért volt pár hosszabb-rövidebb (rövidebb inkább...) ideig tartó kapcsolata anyám előtt, de itthon pl alapelv h én túl fiatal vagyok, ugyan ő is ekkor kezdte de ő mégiscsak férfi, és akk ő sem volt olyan sokáig elengedve, és még előttem az élet, 18 fölött azt csinálok amit akarok (aha persze, mintha ezt el is hinném nekik :lol: )
Másik prob: nő vagyok. Alap, hogy egy nő ne igyon töményet:lol: egy nőt minden este possible h megerőszakolnak, kihasználnak, átvernek, stb. Mert ők ugye folyton bizonygatják hogy az xy mega zx és persze pq gyerekei sosem mennek el este 10 után, vagyis nem az elengedés az átlagos, de az elengedetteket akikkel kocsmákban találkozom jobban ismerik mint én, és mind szemét dög, és majd jól elbánnak velem, mert mondjuk nem ismerem a pasikat úgy, mint anyám, aki milyen tapasztalt már a negyven nemtomhány évével.

Najó, lehet h ennyire azért nem szörnyűek, de szeretek panaszkodni :lol::lol:

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 136  Next

All times are UTC + 1 hour