Aloysia wrote:
És részvét a szülőkért; apám nekem most találta ki a szesztilalom hallatán, h téll, ez naaagyooon káros, és lehet többet nem is enged el a városba 10 után, mert nem ok... na kössz...

ugyan nemtom hány éves vagy, de amíg 3szor nem próbálsz meg kilógni az ablakon át, 10szer nem csinálod h nem beszélsz vele 1 hétig, 15ször nem vágod az orrára a szobád ajtaját, és legalább 1szer nem csinálod h délután lelépsz szó nélkül és nem mész haza legalább másnap délutánig, addig ez nem is fog megváltozni. max. majd 18 éves korodban. és ha eltűröd a büntetést, akkor másodszor is megbüntetnek, meg harmadszor is. ha nem tehetsz mást mint h eltűröd, akkor megbosszulhatod vmi másban. ja hogy azt a szüleiddel nem lehet? hát veled lehet?
na ennyi bővel elég is az én jótanácsaimból. még sok is.

1ébként soxerencsét a túléléshez. az 1 olyan dolog amiért napról napra kell megküzdenie az embernek magának. mert senki más nem fogja megtenni helyette. sajnos. *sigh*
aham, 3300 Ft 7köznap. azért egyefene, 1szer kidobom rá a pénzt, ha már körbejárja a válágot ez a cucc.
COF-ről se tudtam még. akkor oda is m1ek.

vhogy úgy érzem most hirtelen a nyakamba szakadt 1 csomó jó koncert. meg akkor már ez a 2 is tervbe van véve télre. aztán kitudja mi lesz. ősszel vettem jegyet Sonata A-ra meg Apocalypticára, kórházba kerültem, nem mehettem el 1ikre sem. SA jegyet eladtam, Apo-t elajándékoztam. és még ugyanakkor terveztem Borgir-ra is menni, csak arra nem nagyon lett vna kivel, akik meg lettek vna, velük nem szívesen mentem vna. na asszem pontosan erre találták ki a LÚZER szót.
btw, Szigetre Apora vki? HB, Ngt fórumról nem jönnek vkik rá? igen, igazad van, megnézhetem magam is, de lusta vok

ha te meg már úgyis arra jársz (gondolom)...*szépennéz*