Linda Daemon wrote:
Anna! És voltak fejlemények miután mi elmentünk??? Hmmm???
Aminának tetszik a Christina??
ohhh, hát a hatalmas "fejleményeket" már megírtam smsben, de mivel az úr sem kicsit szereti a DSt és lehet h a végén még idetéved inkább nem fejteném ki részletesen...

aztán meg váltottunk VF-en úgy pár üzit, de mivel nem képes semmit sem kérdezni inkább hagytam a francba...annyira nem lehet kiigazodni azon az emberen...mondjuk mint a legtöbb pasin...ahogy néz meg amit csinál, ahogy másokkal viselkedik és amit hangoztat magáról az totálisan különbözik. már ahogy én látom. Nóri meg ki van akadva rám, mert ő nem szereti és mindig mondja h félt és kopp lesz a vége...ami ugye baromira biztató xD én meg már nemtudom...hvégén lehet hogy talizunk, még kiderül...ami szombaton volt az alapján inkább azt mondanám h van okom reménykedni, de mostmár fogalmam sincs...meg amúgyse vagyok az a Miss Önbizalom... :S az a nagy bajom hogy fogalmam sincs mit csináljak vagy mit kezdjek vele h legyen valami, fogalmam sincs mivel lehet hatni rá

bármi ötlet?
ráadásul tegnap beszéltem egy picsával aki nagyban hangoztatta hogy a srác kb az összes nőnemű lényre nyomul, de természetesen őrá a legjobban...minden erejével azon volt h lebeszéljen róla...csodás volt...mindegy, hétvégén megyünk együtt koncertre az a lényeg.
jaja, eléggé bejön Aminának Christina, csak ő se tudja micsináljon, be van szarva hogy jajj úgysincs semmi esélye

de azért első helyen még mindig Kristóf...szegény hogy kiborult azon amit mondtál neki, egész este ráment mire össze bírtam kaparni...de végül sikerült. az a baj h túlságosan odavan Kristófért és alig bír másról beszélni...nem akarom h belebetegedjen ebbe...
ja és a hónap híre: MEGTALÁLTUK A LEGTRÚBB TOMMY MURATORE HASONMÁST A VILÁGON!!!!

Dezsőnek hívják és szintén zenész és csomóan azt hiszik rá hogy a Tommy...amúgy qrvajó arc, nagyon aranyos, imádjuk <333
Linda Neked biztos nem fog ANNYIRA hasonlítani mert Tommy azért mégiscsak a férjed
de szerintünk baromira olyan, tök durva de sztem poén XD