DEATHSTARS OFFICIAL FORUM

Welcome to the burning ballrooms of Deathstars
It is currently Wed Jun 19, 2013 10:00 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 136  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu May 08, 2008 11:14 am 
Addicted
 WWW  Profile

ANNYIRA ANNYIRA ANNYIRA IMÁDLAK LINDA!!!!!! :lol: :lol: :lol:

<333

*bezsongott de majd ott igyekszik síri nyugalmat erőltetni magára*

asszem előtte mindenképpen meg kell alapozni a hangulatot némi alkohollal, mondjuk Aminának se fog ártani Christina Bin Laden miatt xDDD

Post subject:
PostPosted: Mon May 12, 2008 2:22 pm 
Addicted
 WWW  Profile

ja és ne hagyjuk már meghalni a topicot léci :lol:

Post subject:
PostPosted: Mon May 12, 2008 3:09 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Nos én mindennap itt vagyok szinte (kivéve amikor bent rohadok Egerben a vizsgák miatt ) De hát egyedül nem vihetem a hátamon a topikot :lol:

HáBé szivem számolom a napokat továbbra is :roll:

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Tue May 13, 2008 12:11 pm 
Beginner
 Profile

Anna! És voltak fejlemények miután mi elmentünk??? Hmmm???
Aminának tetszik a Christina??

Post subject:
PostPosted: Tue May 13, 2008 4:47 pm 
Addicted
 WWW  Profile

Linda Daemon wrote:
Anna! És voltak fejlemények miután mi elmentünk??? Hmmm???
Aminának tetszik a Christina??

ohhh, hát a hatalmas "fejleményeket" már megírtam smsben, de mivel az úr sem kicsit szereti a DSt és lehet h a végén még idetéved inkább nem fejteném ki részletesen... :lol: aztán meg váltottunk VF-en úgy pár üzit, de mivel nem képes semmit sem kérdezni inkább hagytam a francba...annyira nem lehet kiigazodni azon az emberen...mondjuk mint a legtöbb pasin...ahogy néz meg amit csinál, ahogy másokkal viselkedik és amit hangoztat magáról az totálisan különbözik. már ahogy én látom. Nóri meg ki van akadva rám, mert ő nem szereti és mindig mondja h félt és kopp lesz a vége...ami ugye baromira biztató xD én meg már nemtudom...hvégén lehet hogy talizunk, még kiderül...ami szombaton volt az alapján inkább azt mondanám h van okom reménykedni, de mostmár fogalmam sincs...meg amúgyse vagyok az a Miss Önbizalom... :S az a nagy bajom hogy fogalmam sincs mit csináljak vagy mit kezdjek vele h legyen valami, fogalmam sincs mivel lehet hatni rá :P bármi ötlet? :lol:

ráadásul tegnap beszéltem egy picsával aki nagyban hangoztatta hogy a srác kb az összes nőnemű lényre nyomul, de természetesen őrá a legjobban...minden erejével azon volt h lebeszéljen róla...csodás volt...mindegy, hétvégén megyünk együtt koncertre az a lényeg.

jaja, eléggé bejön Aminának Christina, csak ő se tudja micsináljon, be van szarva hogy jajj úgysincs semmi esélye :lol: de azért első helyen még mindig Kristóf...szegény hogy kiborult azon amit mondtál neki, egész este ráment mire össze bírtam kaparni...de végül sikerült. az a baj h túlságosan odavan Kristófért és alig bír másról beszélni...nem akarom h belebetegedjen ebbe...

ja és a hónap híre: MEGTALÁLTUK A LEGTRÚBB TOMMY MURATORE HASONMÁST A VILÁGON!!!! :mrgreen: Dezsőnek hívják és szintén zenész és csomóan azt hiszik rá hogy a Tommy...amúgy qrvajó arc, nagyon aranyos, imádjuk <333

Linda Neked biztos nem fog ANNYIRA hasonlítani mert Tommy azért mégiscsak a férjed :lol:
de szerintünk baromira olyan, tök durva de sztem poén XD

Image

Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 11:55 am 
Beginner
 Profile

Húúú, inkább nem is mondom el Tommynak!!! Frászt kapna, ha tudná, hogy egyesek egy magyar, Dezsó nevezetű zenésszel keverik... Ideges lenne. Amúgy az ála tényleg hasonló, de sok embernek van Jay Leno ála. :)

Amikor először találkoztunk a Tommyval (mármint én meg Riki barátom), a Rikivel rögtön elkezdtük Trent Reznor-ozni, mert nagyon hasonlít a fiatal, vékony Trent-re. Erre nagyon büszke a Tommy.
Aztán a Riki észrevette, hogy Jay Leno-ra is hasonlít. Ekkor kezdtük Trent Leno-nak becézni. Még ma is szoktuk neki mondani. :) Ez őt egyáltalán nem zavarja, sőt tetszik neki. De ez a Dezsős zenésszel való keverés egyáltalán nem tetszene neki...

Az említett úriembert még én sem tudtam igazán kiismerni.... Nekem cukinak tűnik, de velem gondolom másképpen viselkedik. Nem tudom, hogy a vele egykorú nőkkel hogyan viselkedik és mennyire hülyíti vagy nem hülyíti őket. Ezért nincsenek még ötleteim.... Puhatolózzak? Természetesen finoman... ???

Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 7:49 pm 
Addicted
 WWW  Profile

jajjj de nem a Tommyt keverik vele TEEE!!! XD
őt keverik a Tommyval :lol: azért az mégsem ugyanaz ^^ meg szegény nem tehet róla hogy Dezső XDD
de akkor még jó hogy nem mondtuk neki a próbán :lol:

hát nemtudom, még előbb beszámolok Neked a hétvégéről aztán ha úgy érzem h lehet van valami akkor szólok, megköszönném a segítséged Drága <3 óvatosság forever, de azért majd igyekszem leitatni egy kicsit...van egy elméletem arról hogy milyen és szeretném ha beigazolódna :P

Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 8:54 pm 
Light user
 Profile

Micsoda nagy szerelmi kavarás folyik itt... :):)

Post subject:
PostPosted: Thu May 15, 2008 10:55 am 
Beginner
 Profile

Okés! Ha kell bármiben segítség, tudod, hogy nekem nyugodtan szólhatsz. Remélem beigazolódik az, amit szeretnél.

Post subject:
PostPosted: Thu May 15, 2008 4:06 pm 
Junkie
 WWW  Profile

Micsoda szerelmi történet :lol: Vagy nem az??? :roll:

Jaj csajok, úgy hiányoztok már. *hüp-hüp* De már nem sok van hátra. Három vizsga ismét kipipálva :D Ma leszigorlatoztam. De még van egy.
:?

"There is just one place where romance comes before sex and that is the dictionary."

Post subject:
PostPosted: Sat May 17, 2008 3:31 pm 
Addicted
 WWW  Profile

Linda bébi írtam Neked Vampirefreaks-en, majd nézd meg és véleményezd kérlek mert én már nemtudom... :oops: :roll: :?

csajok, Nektek meg majd elmesélem face to face, csak Linda tudja is hogy kiről van szó ^^

ESZTIKE NEKED HAJRÁ MOSTMÁR FEJENÁLLVA IS KIBÍROD!!!

Post subject:
PostPosted: Mon May 19, 2008 10:52 am 
Beginner
 Profile

Annácska, válaszoltam neked vampirefreaks-en!

Post subject:
PostPosted: Mon May 19, 2008 10:23 pm 
Addicted
 WWW  Profile

Linda Daemon wrote:
Annácska, válaszoltam neked vampirefreaks-en!

kösziii olvastam, igazad van :mrgreen:

ja és bocsi h minden próbára menni akarunk, csak olyanjó mindig mindegyik :lol:

Post subject:
PostPosted: Tue May 20, 2008 9:26 am 
Beginner
 Profile

Anna, lemondta valamelyik vendég a szombati nyilvános próbát. Ha akartok, akkor gyertek nyugodtan megint Aminával. 17:00-től 19:00-ig vagyunk!

Post subject:
PostPosted: Tue May 20, 2008 6:06 pm 
Addicted
 WWW  Profile

Linda Daemon wrote:
Anna, lemondta valamelyik vendég a szombati nyilvános próbát. Ha akartok, akkor gyertek nyugodtan megint Aminával. 17:00-től 19:00-ig vagyunk!

ódejó, köszi, ott vagyunk!! :lol:

legalább tudunk kicsit dumálni face to face is ^^
utána meg sztem lenézünk Gyárba 8)

Esztike elvileg a héten megveszem a Mestertől a jegyedet a Wet Lipsre csak majd hozzál nekem pénzt cserébe!! XD
vagy inkább piát, olyan múltkorit, az odabaszott :wink:

Post new topic Reply to topic  [ 2028 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 136  Next

All times are UTC + 1 hour